(Online) marketing

Een campagne opzetten betekent dat we samen gaan kijken hoe we je doelgroep gaan benaderen en welke middelen we hiervoor gaan inzetten. Het doel van een campagne is je doelgroep aan je te binden en te zorgen dat ze voor jouw organisatie of product kiezen. Een campagne kan bestaan uit meerdere marketinguitingen, hier kan je denken aan online en offline media. We bepalen samen met jou wat de doelstellingen zijn, hoe we dit gaan realiseren en hoe we deze gaan inzetten.

Een belangrijk onderdeel van een campagne is natuurlijk het budget. Het budget bepaald mede wat haalbaar is welke uitingen toepasbaar zijn. Binnen InGraphic hebben we alle kennis in huis als het gaat om grafische vormgeving, website ontwikkeling en communicatie in welke vorm dan ook. Elke campagne is voor ons weer een uitdaging en daarom zullen wij elke campagne met veel plezier organiseren.

Online marketing is essentieel voor het bereiken van een breder publiek en het bevorderen van bedrijfsgroei in het digitale tijdperk. Het omvat diverse strategieën zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), contentmarketing, sociale media marketing, e-mailmarketing en betaalde advertenties. Deze technieken helpen bedrijven om hun zichtbaarheid te vergroten, meer verkeer naar hun website te leiden en potentiële klanten te converteren.

SEO is gericht op het verbeteren van de zichtbaarheid van een website in zoekmachines, waardoor organisch verkeer toeneemt. Contentmarketing biedt waardevolle informatie aan bezoekers, wat kan leiden tot meer betrokkenheid en merkloyaliteit.

Betaalde advertenties, zoals Google Ads of sociale media advertenties, bieden snelle zichtbaarheid en kunnen gericht worden op specifieke doelgroepen. Door een geïntegreerde online marketingstrategie te hanteren, kunnen bedrijven hun merk versterken, klantrelaties opbouwen en hun omzet verhogen.

Kortom, online marketing is een dynamisch en krachtig middel voor bedrijven die willen groeien en concurreren in een steeds digitaler wordende wereld.

Onze diensten

Ook liever 1 partij die je voorziet van alle soorten grafische-uitingen? Wij bieden je een breed aanbod aan diensten om je volledig te ontzorgen.

Waarom kies jij voor InGraphic

  • Gedreven in creativiteit
  • Innovatieve inzichten
  • Direct met de juiste persoon
  • Snelle service
  • Meedenkend
  • Persoonlijk
  • Alles onder één dak

INteresse in een vrijblijvend adviesgespek?

Reserveer jouw plekje?