InGraphic

InGraphic is specialist op het gebied van ontwerpen, ontwikkelen en restylen van online en offline communicatie-uitingen, zoals onder andere folders, flyers, advertenties en banners. Daarnaast behoort het bouwen van websites met een (op maat) Content Management System (CMS) tot onze specialiteit. InGraphic heeft als doelstelling het werk uit handen te nemen en kenmerkt zich door een persoonlijke werkwijze. Wil je ook een opvallend ontwerp voor je concept? Wij maken graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie.

Nick Rademaker

Creative director

Ezra van Tricht

Graphic designer
Complete oplossing

Een complete oplossing voor uw identiteit

InGraphic geeft uw informatie vorm in tekst en beeld voor zowel offline als online media. InGraphic biedt u een perfecte mix van creativiteit, service en grafische vaardigheden. Of het nu gaat om het ontwerpen of restylen van een huisstijl (bijvoorbeeld logo’s, visitekaartjes, briefpapier, presentatiemappen), promotiemateriaal (bijvoorbeeld folders, flyers, brochures, advertenties, posters), magazines, jaarverslagen, internetbanners, autobelettering, het maken van websites, nieuwsbrieven, het verzorgen van drukwerk etc. InGraphic biedt u een complete oplossing voor uw identiteit.

Onze werkwijze

Elke klant en/of product heeft een verhaal. Door middel van een gesprek willen wij dit duidelijk in beeld krijgen. Dit gesprek kan bij ons op kantoor of wij komen bij u langs. Bent u startende ondernemer of bestaat uw bedrijf al langer? Aan welke marketing uitingen zit u zelf te denken? Een startende ondernemen heeft bijvoorbeeld de wensen voor een complete huisstijl met website en een bestaand bedrijf wil een product vermarkten. Wij zullen hier een adviserende rol in spelen en uitwerken tot een product wat bij u of uw bedrijf past. Wij begeleiden u door het hele proces. Heeft u vragen dan kan u deze altijd aan ons stellen.

Werkwijze

Onderzoek & concept

Onderzoek & concept
Samen bespreken wij jouw ideeën en ambities. In overleg bepalen we samen welke marketing en communicatie-uitingen voor jou van toepassing zijn. Moeten er teksten geschreven worden, fotografie verzorgt worden of moet er drukwerk aan te pas komen. Dan zullen wij dit voor jullie uit handen nemen.

Ontwerp

Ontwerp
Na ons onderzoek en conceptfase gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met de uitwerking van de schetsen en onze ideeën. Om het proces snel te laten verlopen zullen wij de lijnen strak houden. Om het persoonlijk te houden kan je in deze fase aangeven wat jou wel en niet aanspreekt. Wij zullen hierin adviseren en jullie begeleiden. Dit proces bestaat uit een aantal fases om tot een gewenst eindresultaat te komen.

Ontwikkelen & realiseren

Ontwikkelen & realiseren
Ons ontwerp wordt uitgewerkt voor het doeleinde wat eerder bepaald is. Dit kan drukwerk zijn of bijvoorbeeld een website. Alles wordt goed gecontroleerd en dubbel gechecked. Wil je drukwerk dan adviseren wij in papiersoort en dikte. Wil je een website dan bouwen wij de ontwerpen om tot een goed lopende website wat jij zelf kan beheren.

Onze diensten

Ook liever 1 partij die je voorziet van alle soorten grafische-uitingen? Wij bieden je een breed aanbod aan diensten om je volledig te ontzorgen.

Waarom kies jij voor InGraphic

  • Gedreven in creativiteit
  • Innovatieve inzichten
  • Direct met de juiste persoon
  • Snelle service
  • Meedenkend
  • Persoonlijk
  • Alles onder één dak

INteresse in een vrijblijvend adviesgespek?

Reserveer jouw plekje?